مطالب

برگزاری مراسم 16 آذر در دانشگاه پیام نور مرکز محمودآباد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز محمودآباد ، مراسم روز دانشجو  با حضور ریاست، کارکنان، اساتید و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز محمودآباد برگزار گردید .

این مراسم که با تلاوت  کلام ا... قرآن و خواندن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید، با خیر مقدم گویی و ایراد سخنرانی آقای نوروزی ریاست دانشگاه ادامه یافت. ایشان ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای 16 آذر 1332، به تشریح وقایع روزدانشجو پرداختند. درضمن یکی از شاخصه های اصلی دانشجو را داشتن روحیه استکبار ستیزی دانستند. در ادامه حضار شرکت کننده درمراسم از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری در پیام نور استان مازندران بهره مند گردیدند. ایشان درسخنان خود ضمن گرامیداشت روز 16 آذر با محور قرار دادن آیه شریفه ( انا فتحنا لک فتحاً مبینا ) روحیه ظلم ستیزی و مقاومت ملت ایران در مقابل استکبار و ابر قدرتها را از شاخصه های اصلی  این ملت بر شمردند. ایشان عنوان نمودند که هم اکنون نیز مذاکرات هسته ای گروه 1+5 با ایران، نشان از اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی ایران و ضعف و زبونی کشورهای مستکبر عالم دارد.  و مطمئناً در صورت ادامه دادن راه انقلاب و امام (ره ) و فرمان پذیری از مقام ولایت فقیه، فتح و پیروزی نصیب ملت  بزرگوار ایران خواهد شد .

در ادامه جلسه دانشجویان دانشگاه به اجرای تئاتر طنز با مضمون حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی پرداختند. در پایان نیز مراسم با اهدای جوایز به تعدادی از دانشجویان برتر علمی، پژوهشی، قرآنی و ورزشی خاتمه یافت. در ضمن در ابتدای  جلسه بسته های فرهنگی در اختیار دانشجویان قرار گرفته و در پایان مراسم کلیه شرکت کنندگان مورد پذیرایی قرار گرفتند.