مطالب

برگزاری جلسه شورای فرهنگی در دانشگاه پیام نور مرکز محمودآباد

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز محمودآباد روز دوشنبه 28/07/1393 ساعت40/8 دراتاق ریاست دانشگاه برگزار گردید. جلسه با قرائت قرآن کریم آغاز شد.سپس آقای دکتر نوروزی ریاست مرکز ضمن معرفی آقای چاری به عنوان مسئول جدید امورفرهنگی و دانشجویی دانشگاه و عرض تبریک به اعضای جدید شورای فرهنگی، از تمامی اعضا خواست که با تمام توان درجهت بهینه سازی و مطلوب تر شدن فضای فرهنگی دانشگاه قدم بردارند. همچنین با تاکید بر نزدیک شدن به ایام سوگواری حضرت اباعبدا.. الحسین (ع)، هرچه باشکوه تر برگزارشدن مراسمات عزاداری را خواستار شدند. درادامه جلسه سایراعضای شورای فرهنگی نقطه نظرات وپیشنهادات خود را بیان داشتند ودرخواست های وارد شده به امورفرهنگی دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند. جلسه درساعت 30/10 با ذکر صلوات بر محمد وآل محمد خاتمه یافت.