بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در گزینش رشته‌های تحصیلی دانشگاه پیام‌نور ( پذیرش براساس سوابق تحصیلی ) موضوع قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مصوب 10/6/92 مجلس محترم شورای اسلامی می‌رساند، که ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی از روز شنبه مورخ 10/08/93 آغاز و در روز شنبه مورخ  17/08/93 پایان می پذیرد.

لذا کلیه متقاضیان،که حداکثر تا30/11/93 موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی می شوند ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طریق سایت سازمان قبل از شروع ثبت نام قابل دسترسی می باشد) و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته‌های تحصیلی دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی اقدام نمایند.

با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت‌نام در این روش به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است پس از مطالعه دفترچه راهنما وبراساس توضیحات مندرج دردفترچه با مراجعه به سایت سازمان سنجش درمحدوه زمانی ثبت نام نسبت به  پرداخت وجه ثبت نامی اقدام وسپس انتخاب رشته نمایند.

لازم به توضیح است که تحصیل و شروع کلاس های پذیرفته شدگان نهایی از نیمسال دوم سال تحصیلی 94-93 خواهد بود و شهریه و مدرک تحصیلی این عزیزان همانند دانشجویان عادی است.

دانشگاه پیام نور مرکز محمودآباد نیز جهت رفاه حال شهروندان و داوطلبان گرامی در ساعت اداری آماده راهنمایی و ثبت نام این عزیزان در سایت سازمان سنجش خواهد بود، بنابراین علاقمندان با داشتن مدارک لازم در تاریخهای مشخص شده  می توانند به دانشگاه مراجعه نمایند و در سایت سنجش ثبت نام کنند.