با سلام و احترام

در راستای تحقق سیاست های دانشگاه در جهت جذب و حفظ حداکثری دانشجویان در این دانشگاه و لزوم عنایت ویژه به شرایط موجود و اقدامات و تمهیدات سایر دانشگاهها (به ویژه غیر دولتی) برای جذب داوطلبان، مقتضی است دستور فرمایید ضمن عنایت و دستور به اجرایی نمودن موارد ذیل، ترتیبی اتخاذ فرمایید در خصوص اطلاع رسانی عاجل و همه جانبه موارد از طریق رسانه های محلی در سطح استان و مراکز و واحدها اقدامات شایسته ای صورت پذیرفته و نتایج اقدامات را حداکثر تا تاریخ 31/6/93 به این معاونت ارسال فرمایند.

1. با عنایت به مراجعات و تماس های مکرر جمعی از پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال جاری (93-94) فاقد مدرک پیش دانشگاهی، در راستای سیاستهای قبلی دانشگاه دستور فرمایید نسبت به پذیرش و ثبت نام اولیه این قبیل افراد مبادرت نموده و پس از ارائه مدرک پیش دانشگاهی (تا قبل از پایان نیمسال اول 94-93) نسبت به ثبت نام قطعی و شروع تحصیل ایشان از ابتدای نیمسال دوم 94-93 اقدام گردد.
  2. در راستای مساعدت حداکثری برای تحصیل آسان دانشجویان در دانشگاه پیام نور مقرر گردید کلیه مراکز و و احدها نسبت به درخواست مهمانی و یا انتقال و همچنین تغییر رشته دانشجویان جدید الورود و نیز دانشجویان سنوات گذشته، حداکثر مساعدت را مبذول نمایند و اصل را به تحقق نظر و خواست دانشجو و مساعدت درجهت رفع مشکل وی و عنایت به علاقه تحصیلی ایشان قرار دهند.

با عنایت به مصوبه مورخ 24/6/93 هیات رئیسه دانشگاه مقرر گردد که در راستای مساعدت به دانشجویان جدیدالورود در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ثبت نام ایشان با پرداخت صرفاً 50 درصد شهریه ثابت میسر گردد. در همین راستا، مقرر شد پرداخت مابقی شهریه ثابت و همچنین متغیر توسط آنها تا پایان نیمسال تحصیلی اول 94-93 میسر گردد